GB
En
HU
Hu
GB
En
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Főoldal
Lorem ipsum

Cégünk vállalja alkatrészek, vagy komplett készülékek gyártását. Megbízóink igénye szerint részegységeket készítünk, vagy akár a késztermékek összeszerelését és csomagolását is elvégezzük.


Beszállítóként háztartási készülékek alkatrészeit készítjük, de számtalan különféle tálat is gyártunk az élelmiszeripar és vendéglátó cégek számára. Ezenkívül evőeszközök csomagolását is végezzük.


A sikeres GINOP-1.2.1-15-2015-00715 kódszámú pályázatunknak köszönhetően több, mint 100 millió Ft-os fejlesztést hajtottunk végre 2017-ben, amelynek során új hőformázó gépsort állítottunk üzembe.


Hírek 

Cégünkről és az iparágunkat érintő változásokról találhattok itt érdekességeket.


Zöld jövőkép 

2019-ben az Év SCIndikátora címet Lévay Krisztina nyerte a Zöld jövőkép – növényi alapú lebomló műanyag című előadásával. Olyan komposztálási technológiát fejlesztett, amely egy hónap alá képes csökkenteni a háztartási bioműanyag hulladék lebomlási folyamatát.


Mi az a biopolimer? 

A biopolimereket több csoportra lehet osztani. Vannak a természetes polimerek, mint a keményítő, cellulóz vagy a lignin, és vannak szintetikusan előállított polimerek, amelyeket természetes alapanyagokból, például tejsavból állítanak elő szokásos kémiai szintézissel, ilyen például a PLA.


Vízben lebomló műanyag 

Kínai Tudományos Akedémia munkatársai olyan anyagot fejlesztettek, melyet a természetben előforduló mikrobák szén-dioxiddá és vízzé alakítanak. A kutatók szerint az általuk kifejlesztett műanyag akár már néhány nap alatt is lépes lebomlani, így nem jelentenek veszélyt a vizek élővilágára.