HU
Hu
HU
Hu
GB
En
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Bérgyártás
Lorem ipsum

Fröccsöntés - Alkatrészgyártás - Bérgyártás 

A műanyag fröccsöntés egy gyártási technológia, amellyel bonyolult alakú termékeket lehet készíteni. A polimerfeldolgozási technológiák közül ez az egyik legelterjedtebb formázási mód. Főbb előnyei:

  • gyors és hatékony,
  • bonyolult térbeli formák állíthatók vele elő,
  • nem felhasznált részek újragranulálhatók,
  • nagy szériaszám esetén igen gazdaságos,
  • egy adott gépen különféle szerszámmal számtalan termék gyártható.

Gépparkunk folyamatos fejlesztésével az a célunk, hogy a legkiválóbb minőséget tudjuk biztosítani partnereink számára a nagy pontosságú, precíziós műanyag alkatrészek gyártása során. 

Cégünknél elsősorban ENGEL fröccsöntő gépekkel dolgozunk, és jelenleg 60-175 tonna záróerő között tudunk megrendelőink rendelkezésére állni.

Megoldást tudunk nyújtani partnercégünk szabad kapacitását felhasználva jóval nagyobb termékek készítésében, vagy akár komplett készülékek gyártásában is.


Ügyfeleink elégedettsége érdekében különösen nagy hangsúlyt fektetünk az általunk gyártott termékek minőségére.

A teljes gyártási folyamatunk során vizuális, idomszeres és mérőműszeres ellenőrzéseket végzünk és az ellenőrzési tervnek megfelelően dokumentáljuk azokat. 

Cégünk rendelkezik a megfelelő szaktudással és a szükséges technológiával, hogy akár bonyolult, esztétikai alkatrészeket is gyártsunk a megrendelőink igénye szerint.


Referencia 

Eddigi munkáink során az egyik meghatározó referenciának számít az a több millió darab különféle alkatrész, amit az Electrolux porszívókhoz gyártottunk.