Családi vállalkozásunk, a LenoPack Kft. 2015 óta van jelen a hazai piacon. Fő profilunkat mindenekelőtt a méltán népszerű fröccsöntött technológia képviseli, a műanyaggyártás mellett azonban rendkívül fontosnak tartjuk a fenntarthatóságot is. Ennek jegyében igyekszünk olyan új és innovatív megoldásokat kínálni, ami csökkenti a hulladékképződést és elfogadható környezettudatos szemléletre törekszik.

A 100 százalékban hazai tulajdonban lévő LenoPack Kft. rendkívül fontosnak tartja a partnerei, illetve a megrendelői magas színvonalú kiszolgálását, legyen szó fröccsöntésről, extradurálásról, csomagolásról vagy présformázásról.

Dinamikus növekedés az évek során

2017-ben sikeres pályázatunk következtében mintegy 100 millió forintos befektetést végeztünk, és ennek keretében dunaújvárosi telephelyünkön modern gyártósorokat állítottunk fel. Ez év április 25-én 550 négyzetméteres üzemünk felújítását is befejeztük, melynek során teljes egészében lecseréltük a villamoshálózatunkat, felújítottuk a világítást, az üzem területe új belső burkolatot és műgyanta borítású ipari padlót kapott.

A felújítási munkák eleget tesznek a modern kor kihívásainak, a végeredmény nem csupán esztétikai élményt nyújt, de a szigorú baleset- és munkavédelmi szabályoknak is hiánytalanul megfelel. A felújítás lehetővé teszi a még színvonalasabb munkavégzést, illetve az igények maradéktalan teljesítését.

Vállalkozásunk tehát nem a pusztán elvárható dekoratív kihívásokra szeretett volna megoldást találni, hanem válaszokat is kívántunk adni a 21. század növekvő piaci igényeinek kérdéseire. Az elvégzett munkálatoknak köszönhetően a LenoPack Kft. a magas szakmaiság mellett a környezettudatosságra is fokozottabb hangsúly tud fektetni.

You May Also Like

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük